joi, 8 octombrie 2009

Locurile la Rezidentiat, afisate

Repartizarea locurilor la rezidentiat, atat pe specialitati, cat si centre universitare poate fi consultata in revista Viata Medicala.

Astfel, sunt alocate 2.625 de locuri la medicina, 213 la medicina dentara si 96 la farmacie.

Pe specialitati, cele mai multe locuri sunt repartizate la medicina de familie si anume 858. Urmeaza apoi medicina de urgenta cu 125 de locuri, pediatria cu 103 si medicina interna cu 101 locuri.

La polul opus, pentru medicina nucleara este alocat un singur loc. De altfel, pentru genetica medicala, geriatri si gerontologie si farmacologie clinica sunt puse la bataie cate trei locuri. In plus, pentru specialitatea radioterapie sunt alocate doar patru locuri.
Examenul de rezidentiat pe post si pe loc se va desfasura duminica, 15 noiembrie 2009, iar inscrierile se vor face la sediile directiilor de sanatate publica judetene si municipiul Bucureti pana la data de 21 octombrie.

Pe 12 noiembrie 2009, se va afisa pe www.rezidentiat.info sala si ora inceperii probei de concurs. Cu 24 de ore inainte de inceperea examenului se vor afisa listele candidatilor repartizati in fiecare sala, iar in ziua inceperii examenului, la ora 8.30, acestia vor putea intra in salile de concurs.

Niciun comentariu: