joi, 8 octombrie 2009

Dr. Eduard Armeanu, noul presedinte ASR

Ieri, 7 octombrie Asociatia Spitalelor din Romania a organizat noi alegeri in cadrul evenimentului Chronic Disease and Health Management, desfasurat in perioada 7-8 octombrie la Palatul Parlamentului Bucuresti.
In Sala intitulata sugestiv "Drepturile Omului" s-au intalnit managerii generali si directorii medicali, membrii ai Asociatiei Spitalelor din Romania (ASR) pentru a vota noua conducere.
Cu unanimitate de voturi a fost ales presedinte al ASR, dr. Eduard Armeanu(foto),care in prezent este si directorul general al Spitalului Ilfov.

"Obiectivele mele sunt acelea de-a face ca Asociatia sa devina si mai puternica. Vrem sa devenim parteneri de discutii si de negociere a Contractului Cadru cu CNAS, vrem sa depolitizam sistemul medical si sa crestem autoritatea managerilor", a declarat noul presedinte al ASR.

Dr. Armeanu isi propune, pe viitor, schimbarea statutului actual al Asociatiei. In prezent,sunt 300 de spitale in Asociatia Spitalelor din Romania asociatie,care a fost infiintata in anul 1993. Dr. Mircea Olteanu, presedintele fondator al ASR ocupa actualmente functia de primvicepresedinte, iar prof. Ion Bruckner vicepresedinte.

Niciun comentariu: