miercuri, 4 noiembrie 2009

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici.

Echipa SSMB organizeaza ca in fiecare an Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici. Suntem incantati sa te invitam la editia a XIII-a a celui mai vechi congres studentesc din tara!

Indiferent de experienta ta sau domeniul de interes iti pregatim o multime de surprize!
Vei avea ocazia sa iti prezinti lucrarea in fata colegilor tai din toate tara, sa castigi experienta, sa participi la prezentarile celorlalti si la workshopuri!

Printre invitatii nostri sunt numeroase personalitati ale vietii medicale si academice romanesti, dintre care mentionam aici doar cativa: Prof. Dr. Florian Popa, Prof. Dr. Victor Stoica, Prof. Dr. Vasile Astarastoae, Prof. Dr. Ionel Sinescu, Prof. Dr. Streinu Cercel, Prof. Dr. Dan Gheorghe, Prof. Dr. Sorin Oprescu, Dr. Raed Arafat, Dr. Victor Olsavsky.

Vei avea ocazii sa primesti numeroase premii:
Premiul comisiei
Premiul publicului
Poster-quiz

Workshopurile vor fi fie practice, fie dezbateri si vei avea ocazia de a afla mai multe si de a iti exprima ideile. Dintre teme amintim: laparoscopie, cardiologie interventionala, chirurgie robotica, bioetica, stres oxidativ, psiho-alergologie, noduri si suturi, OMS, medicina de urgenta si multe, multe altele.

In fiecare seara va avea loc program social. Asadar congresul va fi o combinatie perfecta de activitati sociale si stiintifice si va fi o experienta frumoasa pentru toti participantii, pasivi sau activi!

Ca urmare nu uita aceste deadlineuri!
Abstracte
15 nov deadline abstracte
18 nov afisarea lucrărilor acceptate
Taxe
activ: fără cazare 85 RON | cu cazare 205 RON
pasiv: fără cazare 105 RON | cu cazare 225 RON
25 nov deadline plata taxei pentru cei care doresc cazare
8 dec deadline plata taxei pentru cei fără cazare

Viziteaza site-ul nostru pentru mai multe informatii!
www.ssmb.ro/congres

Te asteptam!
Echipa SSMB

Niciun comentariu: