miercuri, 6 mai 2009

Târgul Internaţional de Cariere în Medicină

Fair Solutions, în colaborare cu Houston NPA, vă invită între 8-9 mai la Târgul Internaţional de Cariere în Medicină - MedPharmaCareers, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic şi singurul de acest gen din Europa Centrală şi de Est. Târgul Internaţional de Cariere în Medicină este dedicat medicilor, indiferent de grad şi specialitate (medicii reprezentând peste 70% dintre vizitatori), studenţilor în medicină, asistentelor medicale, farmaciştilor, fizioterapeuţilor, tehnicienilor şi biotehnologilor.

Târgul reprezintă un prilej important pentru tinerii medici, pentru studenţi, pentru toate cadrele medicale să afle exact ce oportunităţi au în a-şi dezvolta cariera, fiind singurul eveniment în cadrul căruia se pot afla informaţii complete şi compacte despre ofertele de muncă din afara ţării, informaţii despre angajatorii din străinătate şi răspunsuri despre opţiunile şi renumeraţiile pe care le pot avea dacă îşi dezvoltă cariera în străinătate.

Pe parcursul celor două zile dedicate Târgului Internaţional de Cariere în Medicină vizitatorii pot participa la seminarii şi cursuri dedicate oportunităţilor de înscriere în diferite proiecte pentru personalul medical (ex. cercetare clinică), cursuri de limba engleză medicală, workshop-uri despre întocmirea CV-ului medical, prezentări despre abilităţiile necesare susţinerii cu succes a unui interviu, despre programele de rezidenţiat din SUA, Medicine 2.0 şi despre programele de voluntariat internaţionale.
Invitaţii şi expozanţii Târgului sunt angajatori de top de nivel internaţional şi local care au posibilitatea să stabilească contact direct cu personalul medical din România dornic să profeseze în afara ţării. Târgul oferă posibilitatea companiilor de a-şi prezenta activitatea şi ofertele de muncă, se ţin conferinţe şi discuţii libere pe teme de interes privind dezvoltarea personală şi profesională. Evenimentul are loc de două ori pe an în Polonia, România, Ungaria, Slovacia şi Cehia, fiind adresat profesioniştilor din domeniul medical interesaţi de oportunităţi de angajare atât pe plan local, cât şi pe plan internaţional.

În Bucureşti, Târgul Internaţional de Cariere în Medicină este organizat între 8-9 mai, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” (Facultatea de Medicină, Bld. Eroilor Sanitari nr. 8). Intrarea este liberă, iar târgul poate fi vizitat Vineri între orele 11-18 şi Sâmbătă între 10-16. Vizitatorii se pot înscrie şi online, pe site-ul .

Niciun comentariu: