vineri, 22 mai 2009

Congres national de uroginecologie

Prof. univ. Gheorghe Bumbu, presedintele Societatii Romane de Uroginecologie, conduce, in perioada 21-23 mai, lucrarile unui Congres national de uroginecologie, cu participare internationala.

Congresul se adreseaza unui numar de peste 70 de medici specialisti urologi, ginecologi si medici de chirurgie generala, carora li se prezinta, in scopul implementarii la nivel national, noile tehnici folosite pe plan mondial de tratare si rezolvare a incontinentei urinare de efort la femeie, a incontinentei urinare la barbat si a tulburarilor de statica pelvina.

Pe parcursul celor trei zile au loc atat cursuri teoretice pe suport multimedia, prezentari orale si video, cat si demonstratii practice, concretizate prin interventii operatorii desfasurate sub coordonarea prof. univ. dr. Gheorghe Bumbu, decanul Facultatii de Medicina Oradea, alaturi de prof. Riva Diego, presedintele Societatii de Uroginecologie din Italia, precum si alti reputati profesionisti din tara si de peste hotare.

Toate interventiile operatorii vor fi transmise live in salile de curs, asigurandu-se astfel si un suport interactiv al manifestarii. Prezentarile stiintifice si cursurile teoretice se vor desfasura atat in Clinica de Urologie, cat si in salile special amenajate ale Hotelului Dacia-Continental Oradea.

La organizarea simpozionului, creditat cu ore de Educatie Medicala Continua de catre Colegiul Medicilor din Romania - filiala Bihor, participa ca sponsor firma Medical Express.

Manifestarea medicala este organizata de catre Clinica de Urologie din Oradea si Universitatea din Oradea, sub auspiciile Asociatiei Romane de Urologie (ARU).

Niciun comentariu: