vineri, 22 mai 2009

Interventii transmise live, la Congresul national de Uroginecologie

Specialistii din urologie si obstetrica-ginecologie pot participa intre 21-23 mai la Congresul National de Uroginecologie, desfasurat la Oradea .
Congresul se adreseaza unui numar de peste 70 de medici specialisti urologi, ginecologi, dar si medici de chirurgie generala. Se va vorbi despre noile tehnici tehnici folosite pe plan mondial de tratare si rezolvare a incontinentei urinare de efort la femeie, a incontinentei urinare la barbat si a tulburarilor de statica pelvina.

Timp de trei zile, participantii vor beneficia de cursuri teoretice pe suport multimedia, prezentari orale si video, cat si demonstratii practice.

Interventiile operatorii se vor desfasura sub coordonarea prof. univ. dr. Gheorghe Bumbu, decanul Facultatii de Medicina Oradea, alaturi de prof. Riva Diego, presedintele Societatii de Uroginecologie din Italia. De altfel, interventiile vor fi transmise live in salile de curs.

Prezentarile stiintifice si cursurile teoretice se vor desfasura atat in Clinica de Urologie, cat si in salile special amenajate ale Hotelului Dacia-Continental Oradea.
Evenimentul este organizat de Clinica de Urologie din Oradea si Universitatea din Oradea, sub auspiciile Asociatiei Romane de Urologie (ARU).

Niciun comentariu: