duminică, 9 noiembrie 2008

Alegeri pentru conducerea ASMO

Avand in vedere ca in luna decembrie a acestui an se incheie mandatul aceste conduceri a Asociatiei Studentilor Medicinisti din Oradea, in data de 19 Noiembrie 2008 vor avea loc alegeri pentru un nou consiliu de conducere ASMO .

Cei interesati sa candideze pentru o functie de conducere in cadrul ASMO trebuie sa depuna un dosar de candidatura la Comisia de Organizare a Alegerilor. Acest dosar trebuie sa cuprinda urmatoarele: Dosar plic cu numele,prenumele, date de contact, specializarea, anul, proiectul sau departamentul in care a activat si functia pentru care candideaza; Cerere de candidatura care sa cuprinda date personale, nume, prenume, CNP, proiectul in care a activat si perioada, functia pentru care candideaza data de depunere a cererii (data care trebuie sa corespunda cu data in care a depus dosarul); Proiect de management; CV model european si scrisoare de motivatie.

Dosarele pot fi depuse la comisie din data de 10 Noiembrie 2008 ora 08.00 pana in data de 17 Noiembrie 2008 ora 20.00.

Alegerile se organizeaza in conformitate cu prezentul statut autentificat la notariat si inregistrat la Judecatoria din Oradea.

Convocarea acestei adunari generale se face azi 09.11.2008 ora 08.00 prin afisare la avizier, posta electronica, afisare pe site-ul www.asmo.ro, pe blogul http://asmonews.blogspot.com si in ziarul ASMO NEWS. La Adunarea Generala din 19.11.2008 pot sa participe toti membrii ASMO cu drept de vot conform statutului ASMO in vigoare .

De asemenea, in cadrul acestei Adunari Generale se vor prezenta si rapoartele de activitate al fiecarui membru in parte a Consiliului de Conducere ASMO, rapoartele comisiei de cenzori si rapoartele trezorierului precum si raportul de activitate pe ultimii 2 ani de mandat a fiecarui coordonator de proiect si departament. Aceste rapoarte vor fi prezentate Adunarii Generale ASMO in data de 19.11.2008 si vor fi propuse spre adoptare .

Presedintele Comisiei de Organizare a Alegerilor este Pop Traian-Dumitru, cel la care trebuie depuse dosarele de candidatura complete pana cel tarziu la data de 17.11.2008 ora 20.00. Pentru dosarul depus veti primi numar de inregistrare pe care trebuie sa il pastrati pana in ziua Adunarii Generale, el fiind dovada depunerii dosarului de candidatura. Aceasta dovada de inregistrare va contine antetul ASMO, numarul, data, stampila ASMO precum si semnatura Presedintelui Consiliului de Organizarea a Alegerilor. Sunteti rugati sa consultati statutul ASMO, conditiile pe care trebuie sa le respectati pentru a putea candida precum si termenul limita de depunere al dosarului .

Datele de contact ale Presedintelui Comisiei de Organizare a Alegerilor sunt: Pop Traian-Dumitru

tel: 0746038204 e-mail : traian_dumitru@yahoo.com.

Niciun comentariu: