duminică, 9 noiembrie 2008

Balul Balicilor

In atentia studentilor medicinisti anul acesta “BALUL BALICILOR” se anunta a fi pe data de 10 DECEMBRIE, luna cadourilor, ocazie cu care vom avea prilejul de a putea oferi o gramada de surprize bobocilor proaspat initiati in artele medicinei. Va asteapta o multime de jocuri interactive pentru a va putea etala aptitudinile si pentru a demonstra publicului ca sunteti cei care merita sa ocupe primul loc; pentru asta nu uitati sa va inscrieti in competitie, cel tarziu pana la sfarsitul saptamanii acesteia. Asteptam cat mai multi candidati din fiecare ramura a specializarilor Facultatii de Medicina si Farmacie. Anul acesta perechea castigatoare are ocazia sa participe la Balul Universitatii, bal organizat de Federatia Student Pro unde puteti intra in competitie cu castigatorii tuturor balurilor de la facultatile din Universitatea din Oradea. Pe langa premii stiti prea bine ca veti castiga mult si pe plan social. Toti cei care au participat pana acum se bucura de multa popularitate in randul colegilor si al studentilor din facultate si nu numai. .

Pana in prezent exista deja 7 perechi inscrise care de saptamana viitoare vor incepe pregatirile pentru bal. Ei vor invata sa danseze, vor face coreografie, vor pregati o proba de aptitudini iar restul e surpriza pentru noi toti pana in ziua balului. Din discutiile avute cu organizatoarea acestui bal am inteles ca toate cele 7 perechi inscrise pana acum sunt de la specializarea medicina asa ca, asteptam sa se inscrie si colegi de la Medicina dentara, Farmacie si Colegii. Datorita faptului ca anul acesta toti participantii inscrisi sunt de la specializarea Medicina ii rog pe sefii de an de la anii I Medicina Dentara, Farmacie si Colegii sa se mobilizeze, sa ii informeze si sa ii indrume pe cei care doresc sa se inscrie la bal catre noi. Nu vreau sa cred ca aceste specializari nu vor sa fie reprezentate la bal .

Pentru informatii suplimentare sunteti asteptati la SEDIUL A.S.M.O. pentru a va inscrie ca si participanti la bal pana cel tarziu la sfarsitul saptamanii in curs, unde veti afla si

alte detalii organizatorice de la colega noastra Andreea Muresan .

Niciun comentariu: