sâmbătă, 8 noiembrie 2008

ASMO recruteaza noi membri

Recrutarea de noi membri ai ASMO continua si saptamana aceasta! Dupa cum ati aflat si din prezentarile ce au avut loc pentru anul I la majoritatea specializarilor, asociatia noastra deruleaza numeroase programe si campanii de informare precum si actiuni sociale. Cei dornici sa participe in astfel de proiecte au o gama variata de unde pot alege ceea ce li s-ar potrivi cel mai bine.

Calitatea de membru ASMO va ofera atat beneficii cat si responsabilitati: aveti posibilitatea sa activati alaturi de o echipa tanara si increzatoare, puteti sa va dezvoltati propriile idei, programe si proiecte fiind ajutati de noi sa le duceti la indeplinire. Mai mult, aveti posibilitatea sa cunoasteti oameni noi si personalitati, sa participati la diferite congrese nationale si internationale precum si la lucrarile si intalnirile federatiilor nationale si internationale din care ASMO face parte. Puteti beneficia de traininguri gratuite si de posibilitatea de a dezvolta activitati extracuriculare precum si de activitati care sa va imbunatateasca CV-ul de care veti avea mare nevoie in momentul in care veti dori sa aplicati pentru o bursa sau pentru un job .

Asadar, nu ezitati sa va inscrieti prin completarea formularului de adeziune zilnic la sediul ASMO in incinta Facultatii de Medicina si Farmacie situat intre Secretariat si Decanat! Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu: