marți, 28 aprilie 2009

Informaţii vacanţă vară 2009

Pentru vacanţa de vară 2009, Ministerul Tineretului şi Sportului pune la dispoziţia elevilor, studenţilor, tinerilor şi cadrelor didactice 5811 locuri de cazare / serie (aprox 64.500 locuri / vacanţa vară).
Vacanţa de vară 2009 cuprinde 11/13 serii, prima începând cu data de 15.06.2009.
Locurile sunt distribuite pe tot cuprinsul ţării, atât în centrele de agrement de la mare cât şi în cele de la munte.
Preţul unei zile de tabără, incluzând cazare şi pensiune completă, porneşte de la 50 RON şi , în funcţie de destinaţia aleasã, acesta nu depãşeşte 57 RON, pentru locurile din reţeaua proprie a Ministerului Tineretului şi Sportului.
De exemplu preţul unui sejur la mare în centrele de agrement Eforie Sud şi 2 Mai, este de 342 RON, în timp ce un sejur în centrul de agrement Arieşeni din Alba, costă 300 RON, în aceste preţuri fiind incluse serviciile de cazare şi masă.
în vacanţa de vară 2009, Ministerul Tineretului şi Sportului, organizează tabere tematice şi tabere naţionale pe diverse domenii de interes începând cu jurnalism , artă fotografică, arte vizuale, tabere de cercetaşi precum şi tabere de limbi străine.
O serie de tabără cuprinde şase pensiuni complete, în care pe lângă serviciile de cazare şi masă oferite sunt incluse şi programele de animaţie de vacanţă în cazul taberelor tematice.
Perioada de înscrieri continuã, cei doritori putându-se adresa atât Direcţiilor Judeţene de Tineret din fiecare judeţ cât şi MTS la telefon 021/210.15.89.
Multa bafta la prins bilete de vacanta  a si inca ceva nu uitati ca inainte de vacanta cica ma sunt examene si sesiune .

Niciun comentariu: