joi, 23 aprilie 2009

BURSE PENTRU CEI MAI BUNI STUDENTI LA MEDICINA DENTARA

Colgate-Palmolive impreuna cu Asociatia Medicilor Somatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR) organizeaza si in acest an programul ``Bursa Colgate - AMSPPR``, premiul cel mare constand in cinci burse de cate 1.000 de dolari.Initiat in octombrie 2004, competitia a devinit deja o traditie, astepatata cu interes.
Acest program are rolul de a promova studentii in ultimul an de studiu, cu rezultate exceptionale la invatatura si care s-au remarcat prin activitati stiinfice sau organizationale.
Astfel, cinci studenti vor primi din partea Colgate-Palmolive Romania cate o bursa de 1.000 de dolari, un halat de medic, produse Colgate de ingrijire orala, acoperind necesarul de consum pentru un an, participarea gratuita la Tabara de vara Dental Surf - organizata de AMSPPR, un abonament pentru un an la revista Viata Stomatologica si suplimentul Quo Vadis si o legitimatie AMSPPR cu toate facilitatile incluse.
De asemenea, vor fi acordate si 5 mentiuni, precum si un premiu special constand intr-o excursie la o manifestare stiintifica internationala europeana.Pentru a se putea inscrie in competitie, studentii trebuie sa fie in cel de-al saselea an la o facultate acreditata de medicina dentara din Romania, sa fie cetateni romani si sa aiba domiciliul stabil in tara.
Candidatii pot sa trimita cererile de inscriere si dosarul de candidatura pana la 1 mai 2009.
Detaliile referitoare la criteriile de jurizare si continutul dosarului de candidatura pot fi gasite pe site-ul www.dental.ro
Castigatorii vor fi anuntati pe 22 mai, rezultatele publicandu-se si pe www.dental.ro, iar premiile se vor acorda in cadrul unei festivitati, pe 29 mai 2009.

Un comentariu:

Vlad C. Deac spunea...

Termenul limita de depunere a dosarului pentru Bursele Colgate-AMSPPR a fost prelungit pana in data de 8 mai 2009. Va asteptam sa participati!