joi, 18 iunie 2009

Medical Adventure School in Holiday

Avem plăcerea de a vă invita la ediţia 14 a MASH, care se va desfăsura în perioada 5-12 august 2009, în Munţii Bihor, Zona Padiş, Platoul Glăvoiu.

Ce este MASH? Medical Adventure School in Holiday, tabăra de instruire pentru intervenţii în situaţii speciale este un program iniţiat în 2001 în cadrul unui parteneriat mai amplu intre organizaţiile, serviciile şi instituţiile implicate în salvarea în situaţii speciale. Acesta, are ca scop iniţierea în pregătirea pentru intervenţii în situaţii speciale a tinerilor studenţi şi medici (în principal) şi de asemenea tuturor care vor să fie un sprijin real pentru serviciile speciale de salvare.

Având invitaţi cu experienţă din ţară şi din Uniunea Europeană, organizatorii taberei au reuşit timp de 8 ani să dezvolte spiritul de echipă, coeziunea şi coerenţa echipelor de intervenţie implicate cât şi iniţierea tinerilor, viitori profesionişti, în acest domeniu al activităţilor de salvare. Astfel, în cadrul acestui proiect au loc stagii de prim ajutor (suport vital de bază şi suport vital avansat), traumatologie, intervenţii în caz de dezastre, search & rescue (căutare şi salvare), tehnica speologiei alpine, orientare montană, deontologie montană, utilizarea tehnologiilor moderne în situaţiile de salvare.

Pentru mai multe detalii despre ceea ce inseamna MASH si pentru inscrieri va invitam sa accesati adresa: http://www.sartiss. ro/mash/mash/ rom/index. php

Niciun comentariu: