vineri, 3 octombrie 2008

Prezentarea ASMO si recrutare de membrii .

La jumatatea lunii Octombrie 2008 Asociatia Studentilor Medicinisti din Oradea va initia un nou program de recrutare de membrii din cadrul studentilor din anul I de la toate specializarile si nu numai .
Aceste prezentari vor fi sustinute pentru fiecare an in parte dupa o discutie cu indrumatorul de an de la fiecare specializare .
Pe langa faptul ca la aceasta prezentare ve-ti putea sa aflati totul despre Asociatia Studentilor Medicinisti din Oradea , depre proiectele programele si departamentele pe care ASMO le deruleaza veti afla despre programe de mobilitati ale studentilor despre burse si multe altele . Noi ne propunem ca la aceste prezentari sa ii putem asocia si pe indrumatorii vostri de an care sa va poata vorbi despre contractele de studiu si despre contractele de scolarizare precum si despre regulamentele pentru studenti si cele de credite transferabile .
Recomandarea nostra , a Asociatiei Studentilor Medicinisti din Oradea , este sa nu lipsiti de la aceste prezentari deoarece necunostere regulamentelor si a legilor care guverneaza Universitatea din Oradea si Facultatea de Medicina si Farmacie poate sa va aduca multe neplaceri pe carecu siguranta nu le puteti avea daca primiti de la noi toate informatiile de care aveti nevoie .

Niciun comentariu: