luni, 21 septembrie 2009

Forumul Internaţional de Tineret al Iniţiativei Central Europene

În perioada 19-22 octombrie 2009, Ministerul Tineretului şi Sportului va organiza la Bucureşti Forumul Internaţional de Tineret al Iniţiativei Central Europene (ICE), cu ocazia deţinerii, în acest an, de către România, a preşedinţiei în exerciţiu a acestui organism regional.
Forumul va consta în activităţi pe grupuri de lucru şi în plen cu tema „Sprijinirea tinerilor pe piaţa forţei de muncă” şi va avea ca rezultat final o Declaraţie comună pe tema de mai sus.
Din străinătate, sunt invitaţi să participe reprezentanţi guvernamentali şi ai organizaţiilor neguvernamentale de tineret din cele 17 ţări membre ale ICE, reprezentanţi ai Comisiei Europene şi ai Consiliului Europei.
Sectorul neguvernamental de tineret din România va fi reprezentat la acest Forum de un număr de 30 de tineri.
Condiţii de participare:
- membru activ al unei organizaţii neguvernamentale de tineret;
- vârsta maximă de 30 ani;
- CV european al candidatului, din care să reiasă clar participarea anterioară la evenimente cu teme similare;
- bun vorbitor de limbă engleză;
- CV-ul organizaţiei din care face parte;
- recomandarea din partea organizaţiei din care face parte.

Ministerul Tineretului şi Sportului asigură cazarea şi masa în Bucureşti, iar transportul de la localitatea de reşedinţă până la Bucureşti se va suporta de către participanţi.
Pentru a putea participa va puteti inscrie pana pe 27 septembrie la Directia Judeteana pentru Tineret Bihor, str. Mihai Eminescu, nr.11, Oradea sau puteti trimite documentele care sa ateste conditiile de mai sus pe adresa tineret_bh@yahoo. com.

Niciun comentariu: