vineri, 23 ianuarie 2009

Congresului International de Medicina Dentara pentru studenti si tineri medici "stuDENT 2009"

Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti are placerea de a va invita la cea de a VIII-a editie a Congresului International de Medicina Dentara pentru studenti si tineri medici "stuDENT 2009", care se va desfasura in perioada 26- 29 martie 2009.

Echipa de organizare se ocupa de fiecare amanunt al congresului astfel incat sa va simtiti cat mai bine: cazarea participantiilor din tara si strainatate, masa, calitatea lucrarilor stiintifice si corectitudinea jurizarii fiind cateva din obiectivele principale ale noastre. De asemenea, cei ce participa activ au posibilitatea de a alege a sustine lucrarile in romana sau in engleza, prezentarea slide-urilor fiind obligatorie in engleza. Consideram aceasta o incurajare si un antrenament pentru participarea activa in cadrul congresului EDSA in Bucuresti, in primavara anului 2010.

Organizatorii doresc sa ofere posibilitatea studentilor din centrele universitare din Romania si nu numai sa-si actualizeze cunostintele din domeniu stomatologic prin lucrarile prezentate de studentii pasionati de cercetare, prin cursurile sustinute de cadre universitare si prin prezentarile de produse, tehnologii, materiale si noutati de catre firmele colaboratoare.

Pentru a va convinge singuri asupra calitatii lucrarilor, va sugeram sa stati in sala de congres pana la sfarsitul programului. In fiecare seara, la finalul prezentarilor, se va organiza o tombola pentru cei prezenti si doi colegi vor avea posibilitatea de a participa la urmatorul congres, la alegere, organizat de o asociatie nationala.

...sa nu uitam, fiind congres studentesc, de petreceri nu vom duce lipsa!

Date cu privire la perioada de inscriere, taxa de inscriere le gasiti pe
www.lsmdb.ro/ congres .


Coordonatori stuDENT 2009

Mariana Caramida: tel 0722 234 978 ( email: mariana_caramida@ lsmdb.ro )

Alina Dragomir: tel: 0740 611 679 ( email alina.dragomir@ lsmdb.ro )

Niciun comentariu: