marți, 16 decembrie 2008

„ Vine Mosu ”

Asociatia Studentilor Medicinisti din Oradea Organizeaza o actiune caritabila cu ocazia sarbatorilor de iarna „Vine Mosu” . Cei care doresc sa faca o mica bucurie celor mici din centrele de copii
din Oradea si sunt binevoitori sa faca o mica donatie cu imbracaminte, jucarii de plush, dulciuri ,fructe si alimente neperisabile chiar si banii daca se poate sunt rugatii sa aduca lucrurile pe care doresc sa le doneze in fata la
sediul A.S.M.O miercuri intre orele 12-16 si joi intre orele 14-17 din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie din Strada Piata 1 Decembrie nr 10. Acesta perioada a anului este importanta pentru noi si familile noastre dar sa nu uitam de cei care de sarbatori sunt singuri si sa incercam impreuna sa le aducem zambet si caldura sufleteasca .
Va invit sa va implicati in acesta campanie alaturi de colegi mei de la Proiectul Orphanage si impreuna sa facem niste copii fericiti in prag de sarbatoare .
De asemenea invitam firmele si pe cei care pot sponsoriza aceasta campanie sa nu ezite sa ne contacteze . Pana acum cei de la Danone au promis sa ne ajute cu produse din gama comercializata de ei asteptam sa ni se alature si alti sponsori .

Niciun comentariu: